Evra: Rastanak sa Vidićem je bolan

0

 Patris Evra i Nemanja Vidić na proslavi titule prošle godine
 

Kada su u januaru 2006. godine prešli u Mančester junajted Nemanja Vidić i Patris Evra su ušli na mala vrata i navijači nisu imali velika očekivanja od njih. Osam godina kasnije i Srbin je kapiten kluba, a Evra je nezamenljiv na mestu levog beka. Pritom su obojica miljenici publike na Old Trafordu.

 

Vidić ovog leta napušta Junajted i odlazi u Inter, a Evra je objasnio šta njegov odlazak znači za timi njega samog.
„Kada vidite da igrač kao što je Nemanja Vidić napušta klub osećate se stvarno tužno. Ja ga zovem ‘Stena’. Srećan sam što sam igrao pored njega. Za mene je on odličan štoper", rekao je Francuz.

 

Nije sve krenulo kako treba za Vidića i Evru prvih nekoliko meseci u Engleskoj, skoro pola godine su igrali za rezervni tim Crvenih đavola.
„Sećam se naše prve utakmice kada smo bili u rezervnoj ekipi. BIlo je toliko teško i mi smo bili toliko loši. Trener rezervi nas je obojicu zamenio. Pričali smo posle u svlačionici i govorili: ‘O moj Bože, zašto smo došli u Mančester Junajted?! Treba brzo da se vratimo u naše klubove’. Bio je to težak trenutak, ali smo se držali zajedno. Trenirali smo zajedno i osvojili smo iste trofeje pa je odlazak Vide bolan“, dodao je Evra.

 

Junajted večeras dočekuje Hal Siti u poslednjem Vidićevom meču na Old Trafordu, od 20.45 časova.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here