Evroliga nemoguća misija za Cibonu!

0

Srpska košarka mogla bi i naredne sezone da ima sigurnog učesnika u Evroligi, i pored kraha na fajnal foru Jadranske lige. Jer, finansijski problemi su okovali Cibonu, a situaciju među "vukovima sa Tuškanca" dodatno je pogoršao Džerel Blesingejm. Američki plej, koji je uz Darija Šarića bio najzaslužniji za osvajanje jadranskog šampionskog prstenja, odlučio je da ne igra više za Cibonu zbog neispunjenih obećenja, pošto mu se duguju najmanje tri plate.
– Stvari se ne popravljaju iako smo osvojili Jadransku ligu, a još više smeta što se niko od odgovornih za novac ne pojavljuje. Protiv Zagreba sam igrao na nagovor trenera i saigrača, samo zbog njih, ali više neću, ni protiv Cedevite neću. Dosta mi je obećanja – ljutito je rekao Blesingejm, a prenosi indeks.hr i "Jutarnji list".
Hrvatski mediji navode da je iz ove perspektive igranje Cibone u Evroligi naredne sezone nemoguća misija, što bi mogli da iskoriste naši klubovi. U slučaju da šampion regionalnog takmičenja i definitivno odustane, prema ranijem dogovoru Jadranske i Evrolige to mesto bi trebalo da pripadne Crvenoj zvezdi, dok bi onda Partizan išao u kvalifikacije za elitno takmičenje.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here