Poznati Centar za učenje stranih jezika iz Beograda, osnovan 1999, St Nicolas School, postao je jedini akreditovani EUROLTA centar za obuku predavača stranih jezika na Balkanu. Ovaj kurs je namenjen budućim profesorima ili onima koji se već bave ovim poslom, a želeli bi da unaprede metodologiju nastave i postanu još bolji u svom radu sa učenicima.

Ono po čemu je EUROLTA različita od ostalih sličnih kurseva je da ga mogu pohađati profesori svih jezika, a ne samo engleskog. Svi uspešni polaznici na kraju obuke dobijaju međunarodni sertifikat koji potvrđuje da su sertifikovani za predavanje stranog jezika odraslim učenicima.

Obuka podrazumeva 120 časova, a izvodi se kombinovano – online i u školi. U slučaju da polaznici nisu u mogućnosti da dođu do škole, moguće je i ceo program završiti online. EUROLTA treneri koji rade sa polaznicima kursa su svi iskusni profesori nekog stranog jezika koji su prošli mnogobrojne konferencije, seminare i radionice, a takođe imaju iskustva sa obučavanjem manje iskusnih kolega.

Teme su praktične i vezane za efikasno učenje stranog jezika, razvoj veština čitanja, pisanja, slušanja i govora kod učenika, planiranje časova, rešavanje problematičnih situacija na času i slično. Ovo je veoma značajno priznanje za St Nicolas School.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here