Fan “iskeširao” 27.000 dolara za papirnu metu Elvisa Prislija

0

Elvis Prisli sahranjen je na imanju Grejslend kod Memfisa
 

Na 37. godišnjicu smrti Prislija, prodat je i zlatan privezak koji je "kralj rokenrola" nosio kada ga je primio američki predsednik Ričard Nikson.

 

Elvis je od prevelike doze lekova umro u 43. godini, 16. avgusta 1977. Na taj dan svake godine hiljade njegovih ljubitelja dolaze na "Elvisovu nedelju" u "Grejslendu", gde je i sahranjen.

 

Vrhunac "Elvisove nedelje" je bdenje kraj groba. Obožavaoci Elvisa cele noći, noseći sveće, tiho prolaze kraj spomenika ukrašenog vencima i fotografijama Prislija.

 

Godišnjice Elvisove smrti vremenom su se pretvorile u unosan turistički događaj. Elvis Prisli je za života postao legenda. Za 20 godina karijere prodato je 150 miliona njegovih ploča, i glumio je u dvadesetak filmova.

 

Godišnjice Elvisove smrti postale su unosan turistički događaj, pa "Grejslend" sveke godine poseti veliki broj obožavaoca slavnog pevača
 

Snimak koji će vas oduševiti

Legendarnog muzičara i danas obožavaju širom sveta, nedavno je objavljen snimak s njegovog nastupa od kojeg će vas proći jeza.

 

Na snimku sa nastupa koji je pokojni muzičar svojevremeno imao u Južnoj Dakoti, možete čuti njegovo izvođenje numere "Unchained Melody" koja vas neće ostaviti ravnodušnim.

Čak i oni koji nisu bili poštovaoci Elvisove muzike, neće ostati imuni nakon što preslušaju ovaj snimak.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here