Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti nakon što je naša zemlja postala domaćin prestižne izložbe EXPO2027.

– Ovo je fantastičan uspeh Srbije – rekao je predsednik.

Kako je naveo, dolazak prestižne izložbe u Beograd je rezultat velikog rada i truda da se ovakva manifestacija dovede u našu zemlju.

– Borili smo se za svaki glas, a to će značiti da koliko sutra počinjemo sa velikim radovima u surčinskoj opštini, a čitavi donji Srem će doživeti veliki procvat, 2,6 miliona turista će posetiti našu zemlju, računamo da će ukupan ekonomski efekat biti 1,1 milijardu evra. Dakle, hotelijerstvo, ugostiteljstvo, sve će da procveta, Aerodrom Beograd, očekujemo oko 100 zemalja da budu prisutni plus međunarodne organizacije – rekao je Vučić.

3 COMMENTS

  1. Fantastičan uspeh Srbije…
    Naša zemlja postala domaćin prestižne izložbe EXPO2027.
    Borili smo se za svaki glas, a to će značiti da koliko sutra počinjemo sa velikim radovima u surčinskoj opštini, a čitavi donji Srem će doživeti veliki procvat, 2,6 miliona turista će posetiti našu zemlju, računamo da će ukupan ekonomski efekat biti 1,1 milijardu evra. Dakle, hotelijerstvo, ugostiteljstvo, sve će da procveta, Aerodrom Beograd, očekujemo oko 100 zemalja da budu prisutni plus međunarodne organizacije… ŽIVELA SRBIJA…!!!

  2. Umesto da budu ponosni na Srbiju i da se progresu raduju, čitam gluposti!
    Šta je to sa Srbijom, vlada je uspešna ali opozicija i neprijatelji sve omalovažavaju.
    God save Serbia!!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here