Farma: “Zaljubljeni” Maja i Firči?!

0

 Sevaju varnice na Farmi: Miloš Bjanić i Maja Odžaklijevska
 

Ivan "200 na sat" je u svom oproštajnom pismu za gazdu izabrao folkera Miloša Bojanića. Pošto se Miloš prošle nedelje zamerio pevačici Zorici Brunclik kada ju je odabrao za slugu, pažljivo je ove nedelje birao koga će poslati u štalu.

 

"Rešio sam da spojim lepo i korisno i za sluge izaberem one zaljubljene", rekao je Bojanić, nakon čega je svima bilo jasno da su ovonedeljne sluge Milena i Nemanja. Ipak, gazda zna i neke stvari koje ostali farmeri ne znaju…

 

"To nisu Milena i Nemanja, nisu čak ni Mirjana ni Vladimir za koje vidim da ima emocija, barem sa jedne strane…to su Maja Odžaklijevska i Firči", rekao je gazda, a onda i objasnio svoju odluku.

 

"Beba (Maja) je nedavno priznala da joj se dopada jedan od učesnika rijalitija, a svi mi vidimo da ona puno vremena provodi u radionici kod Firčija i da mu stalno priprema ručak…", pričao je Miloš, a onda ga je Maja prekinula rečima: "Ja nisam rekla ko mi se dopada i zamolila bih vas nešto – zovite me Maja, to Beba možete da govorite svojoj ženi, a mene oslovljavajte po imenu i onda ćemo moći da komuniciramo".

 

Varnice su sevale i kasnije kada je Maja Odžaklijevska prišla Zorici Brunclik i šapnula joj: "Da služim nekoga ko je ‘ispod’ mene…". "Ispod nas", kratko je dodala Zorica.

 

 
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here