Vesti
DOLAZE I GOSTI IZ SIDNEJA I MELBURNA: Folklorna grupa KUD Mlado srce

Folklorna grupa KUD Mlado srce se, zajedno sa Crkveno-školskom opštinom “Sveti Nikola” u Brizbejnu, uveliko priprema za Godišnji festival folklora, koji će se održati 30. septembra od 18 sati.

Članovi ove grupe obećavaju da će svi posetioci moći da uživaju u neverovatnim koreografijama, nastupima i prelepim kostimima. Pored domaćina, nastupiće i grupe iz Sidneja i Melburna, kao i domaće grupe iz Brizbejna i Gold kosta.

Planirana je i specijalna tombola, s specijalnom nagradom – putni vaučer u vrednosti od 1.500 dolara, inače sponzorstvo platinastog sponzora ovog događaja, Nada Jovanović nekretnine. Svaka ulaznica je potencijalni dobitnik ove nagrade. Cene karata su 20 dolara, s tim da deca mlađa od 12 godina, ukoliko ne zauzimaju stolicu, imaju slobodan ulaz.

Tu nije kraj iznenađenjima. Goste očekuje još jedna tombola tokom večeri, a neke od nagrada su poklon korpa od 500 dolara i vaučer od SMS Hair Concepts, Banings poklon vaučeri i druge neverovatne nagrade.

Naravno, obezbeđena je ukusna hrana, krofne i domaći kolači, a za dobru zabavu pobrinuće se živa muzika, Dragan Milovanović, Siniša Džavić i specijalni gost, Zore Mičevska.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here