Festival ulaznica za estradu

0

NESUĐENA GLUMICA: Nataša Bekvalac na početku karijere

Nataša Bekvalac (33) pevala je još kao devojčica, a prvi javni nastup imala je sa samo 10 godina u emisiji Muzički tobogan. Prvi profesionalni nastup imala je pre 15 godina na festivalu Sunčane skale u Herceg Novom.
– Imala sam šest godina kada sam učestvovala na festivalu Deca pevaju hitove i predivno sam se osećala. Bila sam i štićenica Jovana Adamova i Radio Televizije Novi Sad. Ipak, tada još nisam ni naslućivala da ću se jednog dana i profesionalno baviti muzikom. Međutim, samo nekoliko godina kasnije sve mi je postalo kristalno jasno – kaže Nataša Bekvalac. Ona ne krije da su njeni roditelji bili očajni kada je odlučila da bude pevačica.
– Mami i tati sam rekla da želim da upišem Akademiju dramskih umetnosti, jer su muziku i dalje smatrali neozbiljnom za životni poziv. Posle dve nedelje vežbi s profesorom glume Petrom Banićevićem nisam ušla u deset najboljih i to mi je teško palo. Slučajno sam srela kompozitora Došketa iz Novog Sada, koji me je upoznao s Vladom Georgievim s kojim sam počela saradnju i dobila mogućnost da s pesmom "Laži me, laži" pevam na festivalu u Herceg Novom. Onog trenutka kada sam stala na festivalsku scenu bila sam sigurna da je muzika ono čime želim da se bavim. Ubrzo sam počela da upoznajem surovi svet šou biznisa, sve dobre i loše strane estrade. Brzo sam shvatila da iz svakog uspeha, pa i u muzici stoji mnogo rada, odricanja i žrtve.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here