EPA-EFE/Ali Haider

Reprezentacija Srbije trenutno se nalazi na 29. mestu na rang listi Međunarodne fudbalske federacije (FIFA), koja je objavljena danas.

Srbija je nazadovala osam mesta u odnosu na prethodnu listu, pošto je naša selekcija uoči početka Svetskog prvenstva u Kataru bila 21. reprezentacija sveta.

Fudbaleri Srbije eliminisani su u grupnoj fazi Mundijala, a takmičenje u Kataru završili su na 29. mestu. Naša selekcija trenutno ima 1.526,46 bodova.

Prvo mesto na rang listi FIFA zadržala je reprezentacija Brazila sa 1.840,77 bodova. Argentina, koja je osvojila titulu u Kataru, trenutno se nalazi na drugoj poziciji sa 1.838,38 poena. Napredak za jedno mesto zabeležila je Francuska, koja je trećeplasirana sa 1.823,39.

U TOP 10 najboljih selekcija sveta se nalaze još Belgija, Engleska, Holandija, Hrvatska, Italija, Portugalija i Španija.

Najveći napredak napravila je selekcija Maroka, koja je na prethodnoj listi bila 22. Afrička selekcija je osvojila četvrto mesto na Mundijalu u Maroku, a trenutno je 11. reprezentacija sveta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here