Za pobedu nam je bilo neophodno više raspoloženih igrača, a nismo ih imali dovoljno, izjavio je trener košarkaša Partizana Saša Filipovski.

Crno-belih izgubili su večeras u Krasnodaru od Lokomotive sa 74:67, u 3.kolu Top 16 faze Evrokupa.

– U prvom poluvremenu smo imali previše izgubljenih lopti i nismo igrali dovoljno pametno. U trećoj četvrtini smo počeli da igramo onako kako smo se i pripremili. Počeli smo da delimo loptu i igramo timsku košarku i imali smo dobar rezultat sve do 20 sekundi pre kraja četvrtine. Napravili su seriju 5:0 uz pomoć dosuđenog nesportskog faula. Za pobedu nam je bilo neophodno više raspoloženih igrača, a nismo ih imali dovoljno – rekao je Filipovski na konferenciji za medije posle utakmice.

Bek Partizana Markus Pejdž je istakao da je razliku na ovoj utakmici napravilo nekoliko minuta tokom drugog poluvremena.

– Ovo je bolan poraz. Radili smo neke stvari prilično dobro, odnos u skoku je bio ujednačen. Kroford nam je pravio probleme u prvom poluvremenu, a u drugom poluvremenu smo uspeli da održimo priključak. Stigli smo do izjednačenja u trećoj četvrtini nakon čega su oni napravili brzu seriju od pet vezanih poena kojom su okončali tu deonicu. Mislim da su razliku na ovoj utakmici napravila dva-tri minuta u drugom poluvremenu u kojima su oni pogađali šuteve, a mi nismo uspeli da pogodimo sa suprotne strane – rekao je Pejdž.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime