wikipedia.org

U susret proleću bioskop Kombank Dvorana pripremio je svojim posetiocima specijalnu filmsku zabavu po promotivnim cenama karata za sva filmska ostvarenja.

Kako su bioskopi i dalje najbezbednije mesto za izlazak i zabavu, u okviru velike akcije “CINEMA DAN – SVAKI DAN” filmofili će do KRAJA MARTA moći da uživaju uz filmska ostvarenja po simboličnoj ceni od 330 dinara za sve 2D projekcije.

Odgovornim ponašanjem osoblja bioskopskih instutucija, kao i pridržavanjem svih epidemioloških mera od strane publike, bioskopi su svrstani u red najsigurnijih mesta zabave u doba pandemije. Zbog toga su bioskopske sale i dalje otvorene do 21h.

Još koliko ove nedelje na bogatom filmskom repertoaru treću nedelju za redom naći će se najnovije domaće ostvarenje reditelja Darka Nikolića “Jedini izlaz” sa Anđelkom Prpić u glavnoj ulozi.

U ovom trileru među ostalim ulogama su i Danica Maksimović, Ljubomir Bandović i drugi.

Za najmlađe je na velikom platnu animirana komedija koja je obeležila odrastanje brojnih generacija, rimejk čuvenog crtaća “Tom i Džeri”-kojima su u sinhronizaciji glasove pozajmili Boris Milivojević, Marko Marković, Jelena Rakočević, a nivo zabave koji garantuje ova avantura i roditelje će vremepolovom vratiti u doba detinjstva.

Od 25. februara nas očekuju i najnovija filmska ostvarenja: “LOVAC NA ČUDOVIŠTA” sa Milom Jovović u glavnoj ulozi, a od 04. marta u bioskop dolazi prvi DIZNIJEV FILM “DUŠA.”

REZERVACIJA KARATA ZA BIOSKOP MOGUĆA JE PUTEM SAJTA WWW.KOMBANKDVORANA.RS

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime