MTS Dvorana

Uzbudljivo filmsko leto “za svačiji džep” je počelo!

Ljubitelji kinematografije, vrele letnje dane moći će od danas da provedu uz najaktuelnija filmska ostvarenja po posebnim  letnjim povlasticama. Naime, u okviru velike filmske akcije “FILMSKO LETO” U BIOSKOPIMA MTS DVORANA, CINE GRAND BIG RAKOVICA, VILIN GRAD I CINE GRAND DELTA PLANET U NIŠU koja počinje o1. jula i traje do 31. avgusta, posetioci bioskopa moći će sve filmove sa repertoara da pogledaju po specijalnoj promotivnoj ceni od 370 dinara, svakog radnog dana do 18h.

U navedenu cenu nisu uključene doplate za 3D projekcije, kao i doplate za posebne dodatke.

Tako će filmofili moći po promotivnim cenama da pogledaju dvočasovnu biografsku priču o životu i radu kralja rokenrola ELVIS sa Ostinom Batlerom u glavnoj ulozi , a na repertoaru bioskopa već mesec dana unazad nalazi se i TOP GAN, nastavak čuvene akcije u kojoj glavnu ulogu tumači Tom Kruz; kao i avanturu SVET IZ DOBA JURE: NADMOĆ.

Za cele porodice i najmlađe posetioce tu su animacije BAZ SVETLOSNI I MALCI 2: GRUOV POČETAK , a  od 06. jula ljubitelji naučno – fantastičnih akcija uživaju uz sve traženiju i gledaniju Marvelovu filmsku priču: TOR: LJUBAV I GROM.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here