MTEL Global
Utakmica godine na MTEL TV-u

Najbolji srpski klubovi, Crvena zvezda i Partizan, staviće tačku na takmičarsku 2021/22. godinu finalnim mečom Kupa Srbije, 26. maja u 18 časova na stadionu “Rajko Mitić”.

Crveno-beli, osokoljeni petom uzastopnom titulom prvaka Srbije, žele da osvoje “duplu krunu” i odbrane pehar u kupu, osvojen prošle godine posle boljeg izvođenja jedanaesteraca, protiv istog rivala, na istom mestu.

Sa druge strane, razočaranje usled izgubljene trke u šampionatu u Humskoj bi bilo delimično amortizovano ukoliko bi, danas oni slavili i na taj način, praktično, spasili sezonu.

Čim je, u nedelju, na stadionu “Rajko Mitić” podigao pehar namenjen šampionu, kapiten Crvene zvezde, golman Milan Borjan, usmerio je misli, kao i njegovi saigrači, na finale kupa sa večitim rivalom:

– Idemo na duplu krunu, to je cilj od početka sezone – podseća Borjan. – Moramo da se fokusiramo na taj meč.

Na crno-beloj strani Topčiderskog brda su, takođe, maksimalno naoštreni.

– Vreme je da uzmemo trofej – poručuje Partizanov adut, Izraelac Bibars Natho, koji se, prema poslednjim izveštajima, oporavlja od povrede i biće u konkurenciji za tim. – Poslednja dva finala izgubili smo na penale, sad je čas da to uradimo. Verujem i nadam se da ćemo da uspemo.

I Crvena zvezda i Partizan su, od četiri dosadašnja kup meča, po tri odigrali kod kuće. Crveno-beli su prvo, u šesnaestini finala, u Inđiji savladali domaćeg prvoligaša – 1:0. Neočekivana drama usledila je u osmini finala na Marakani. U duelu pulena Dejana Stankovića i niškog Radničkog mreže su, za 90 minuta, ostale mirne, a Zvezda je prolaz dalje obezbedila tek posle boljeg izvođenja penala – 3:2. Mnogo lakše je aktuelnom prvaku bilo u četvrtfinalu sa TSC-om (4:0) i polufinalu sa Novim Pazarom (8:0). Partizan je do finala stigao bez tenzija. Kod kuće je, u šesnaestini finala, bio ubedljiv protiv Trajala (3:0), zatim je, u osmini finala, u gostima savladao Dubočicu (1:0). U četvrtfinalu, rival je u Humskoj bila Loznica (2:0), a prvi superligaš koji se učenicima Aleksandra Stanojevića našao na putu bila je, tek u polufinalu, Vojvodina, takođe povrh Autokomande (2:1).

Ceo put kvalifikacija do finala biće uzalud ako se ne osvoji kup.

Svi naši ljudi koji žive u inostranstvu uzbudljivu utakmicu mogu da prate ekskluzivno preko MTEL TV usluge. Ukoliko još uvek niste MTEL TV korisnik, pretplatu možete da kupite u nekoliko jednostavnih koraka.

Za svu pomoć oko kupovine ili dodatne informacije o usluzi, kontaktirajte MTEL TV Korisničku podršku putem jednog od brojeva telefona dostupnih na MTEL sajtu ili putem e-maila: support@mtel.global.

Požurite, jer finale uskoro počinje!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here