Superstar TV
Serija "Klan" druga sezona

Serija “Klan” osvojila je svojom prvom sezonom sve generacije, a emitovanje poslednje dve epizode drugog serijala zakazano je za subotu i nedelju (23. i 24. jul) u 21 čas na kanalu Superstar TV.

Ljubitelji serije “Klan” koja je pratila uspon mafijaškog klana na čijem je čelu Šok (Aleksandar Dimitrijević) i Paša (Nedim Nezirović), spremni su za žestok vikend koji je pred nama.

Uz pomoć Bubona (Feđa Štukan), sa dna lestvice Šok i Paša munjevito ulaze u više krugove kriminala, ali tu se njihove ambicije ne završavaju jer žele da postanu centralne figure podzemlja. Uz napredak u “poslu”, dolaze i novi uticajni kontakti, ali i konkurenti koji žele da preuzmu njihovo mesto.

Motivisani novcem i prestižom, Šok i Paša, postepeno su uvukli svoje saradnike, kao i članove porodica u nešto iz čega ne postoji izlaz ili ipak mogu okončati sve kako su zamislili?

U finalnim epizodama očekuje nas još pitanja. Ko će preživeti obračun mafijaških grupa? Hoće li glavni junaci serije postati nove vođe kartela? Kakav će biti njihov odnos sa institucijama i da li će njihovi poslovi postati legalni, a oni “ugledni biznismeni” ili će završiti kao i svi njihovi prethodnici?

Odgovore na ova pitanja saznaćemo u subotu i nedelju (23. i 24. jul) u 21 čas na kanalu Superstar TV koji možete da pratite samo u okviru MTEL TV usluge.

Ne propustite finalne epizode druge sezone serije “Klan”!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here