Foto: Tanjug/AP
Dušan Vlahović

Fudbaler Fiorentine Dušan Vlahović ove sezone pruža odlične partije, koje nisu prošle nezapaženo skautima velikih evropskih klubova, koji su pokazali interesovanje za njega.

Klub je nudio reprezentativcu Srbije novi ugovor, pošto mu aktuelni važi do 30. juna 2023. godine, ali on do sada nije potpisan.

Kako su pisali italijanski mediji napadač ne želi da produži saradnju sa Violom, jer želi na leto da promeni sredinu, kako bi igrao u nekom ambicioznijem klubu, međutim u Firenci će uraditi sve da ga zadrže u svojim redovima. Trener Đuzepe Jakini se nada da će predsednik kluba Roko Komiso uspeti da ga zadrži.

– Predsednik voli Vlahovića koji je veoma ambiciozan igrač i uveren sam da će biti načina da se dogovorimo sa napadačem. Dušan mora da razmišlja isključivo o igrama i da radi potpuno fokusirano, sa željom da bude još bolji. Gledamo igru i rezultate iz utakmice u utakmicu, a svakako da dolazi vreme kada će predsednik i klub obaviti razgovor sa Vlahovićem kako bismo zajedno nastavili dalje – rekao je Jakini.

Vlahović je u Fiorentinu došao leta 2018. godine iz Partizana uz obeštećenje od 1.950.000 evra, a danas ga u klubu cene na 40 miliona evra.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here