pixabay.com

Nauka kaže da su muškarci opsednuti pojedinim fizičkim osobinama. U vremenu tehnologije i društvenih medija, upoznavanje preko interneta veoma je popularno, ali ima i prednosti i mane. Iako aplikacije mogu da vas približe većem broju partnera, oni mogu da budu totalni promašaj.

U takvom poretku stvari mnogi pokušavaju da pronađu najbolji način za privlačenje potencijalnih partnera, od izbora profilne fotografije do uređivanja samog profila.

Ali na kraju, ne možete da pobedite nečije liste želja. To je dobra lekcija i ne bi trebalo da pokušavate da se popravite kako biste se uklopili u neki standard lepote koji muškarac ima. Onaj kojem je suđeno da bude sa vama, voleće vas baš onakve kakvi jeste, sa manama i vrlinama.

Internet mreža za upoznavanje ispitala je navike svojih preko 318 miliona korisnika iz čitavog sveta i uporedila rezultate na osnovu pola, seksualnosti i fizičkih osobina kao što su tip tela, visina, boja očiju i boja kose.

Usput su otkrili koje žene obično dobijaju najviše poruka i odgovora od muškaraca, a rezultati su u najmanju ruku zanimljivi.

Ovo su 4 fizičke osobine kojima su muškarci opsednuti, prema anketi:

1. Ni previsoke, ni preniske

Četrdeset i šest posto muškaraca glasa za žene čija je visina između 160 i 168 centimetara.

2. Smeđe oči

Plave oči očigledno nisu toliko poželjne kao smeđe, prema neverovatnih 60 posto muškaraca. Žene sa smeđim očima imaju veću verovatnoću da će primiti poruku, za razliku od žena s bilo kojom drugom bojom očiju.

3. Smeđa kosa

Iznenađujuće, brinete će verovatnije primati poruke, prema 40 posto muškaraca, za razliku od plavuša (15 posto), prema studiji.

4. Prosečno telo

Većina je navela da vole partnerke prosečnog izgleda. Žene atletske građe privlače samo šest procenata muškaraca.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here