EPA/Kieran Galvin
Rafael Nadal

Italijanski teniser Fabio Fonjini jedan je od onih koji ne veruju da je Rafael Nadal bio povređen tokom meča četvrtfinala protiv Tejlora Frica.

Nadal je posle više od četiri sata igre pobedio rezultatom 3:6, 7:5, 3:6, 7:5, 7:6 (10-4). Španac je u drugom setu uzimao i medicinski tajm-aut, da bi potom uspeo da slavi u rovovskoj borbi sa Amerikancem.

A upravo je većina svetskih medija i potencirala to da je Nadal povređen dobio ovaj duel, što je očigledno zasmetalo Fonjiniju. Naime, Italijan je podvukao reč da je Rafa povređen i dodao:

“Četiri sata i 20 minuta, ma sigurno! Ljudi, molim vas, prestanite da verujete svemu što pročitate”, jasna je bila poruka Fonjinija koju je ostavio na svom Instagram profilu.

S druge strane, Nadal je posle meča priznao da su mu otac i sestra sugerisali da preda meč.

– Pokušao sam, bilo mi je teško da se povučem usred meča, nije lako čak i kad imate tu ideju dugo vremena tokom meča. S druge strane, uradio sam to nekoliko puta u karijeri, ali to ne volim da radim. Tako da sam se potrudio da nastavim i to je to.

Nadal je uspeo da nastavi, dobio je Frica u taj-brejku petog seta, a u polufinalu će igrati protiv Nika Kiriosa. Drugi par čine Novak Đoković i Kameron Nori.

3 COMMENTS

  1. Oni su poznati po dopingu i prevarama, ceo njihov bike team. Je bio dopingovan, réal i barsa se međusobno optužuju za dop itditd

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here