Promo
Forum zapošljavanja mladih 2.0

Evropski Omladinski Centar Vojvodine, u saradnji sa Savezom studenata Univerziteta u Novom Sadu i platforme za informisanje mladih Info4Youth, uz podršku Grada Novog Sada, Gradske uprave za privredu, organizuje Forum zapošljavanja mladih 2.0.

Forum zapošljavanja mladih 2.0 je događaj koji će po drugi put ove godine postaviti mlade u centar dešavanja i pružiti im priliku da se, kroz jednu interaktivno-informativnu tribinu i dva paralelna seta interaktivnih praktičnih radionica, upoznaju sa procesom zapošljavanja u modernim kompanijama, kao i da saznaju korisne informacije vezane za procese regrutacije i selekcije kandidata pri prijavi za posao. Pored toga, panel diskusija, sa influenserima regiona, će omogućiti deljenje znanja i prenos primera dobre prakse.

U okviru programa blizu 200 mladih će kroz četiti paralelna seta interaktivnih praktičnih radionica imati priliku da se upoznaju sa osnovama rada u velikum kompanijama, sa načinima zapošljavanja u budućnosti, kao i da saznaju korisne trikove vezane za procese regrutacije i selekcije kandidata pri prijavi za posao.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime