EPA/Facundo Arrizabalaga
Kraljica Elizabeta II

Dve nedelje nakon smrti vojvode od Edinburga, tim kraljice Elizabete Druge zadužen za društvene mreže vratio je njen lik na profilne fotografije zvaničnih naloga.

Britanska kraljica suočava se sa brojnim promenama. Ne samo da oplakuje gubitak supruga, princa Filipa, sa kojim je u braku provela više od sedam decenija, već je nedavno napunila 95 godina.

Poslednjih dana, pažnja je toliko usmerena na sve aktivnosti Elizabete II da je i jedna sitna promena izazvala reakcije njenih poštovalaca.

Dve nedelje nakon smrti vojvode od Edinburga, tim britanske kraljice zadužen za društvene mreže vratio je njen lik na profilne fotografije naloga.

Zajedno sa ostalim članovima kraljevske porodice, Kraljica Elizabeta odlučila je da, u čast pokojnom princu Filipu, sve profilne fotografije budu zamenjene crno-belom verzijom grbova.

Sada, ipak, nije vraćena fotografija koja se nalazila do pre dve nedelje, već je odabrana slika koja je nastala u februaru 2020. godine kada je kraljica bila u poseti sedištu Službe bezbednosti MI-5.

Ista fotografija objavljena je povodom kraljičinog 95. rođendana koji je ovog puta prošao bez proslave.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here