Promo

Koliko je život iza reflektora živopisan, često možda u trenucima i neverovatan imaćemo prilike da se uverimo kroz kabare  “Kako sam (p)ostala Frajla”. Beograd će imati svečanu premijeru od 20h u četvrtak 23. novembra u CZK “Vlada Divljan”.

U kabareu se izvodi muzika “Frajli” i kabare vodi publiku kroz najrazličitije situacije po motivima iz života “Frajli”  ali njih tri na sceni glume – glumice Višnja Obradović, Isidora ​Vlček i Slavica Ljujić.
Svečana premijera kabarea “Kako sam (p)ostala frajla”,  napisan je po ​motivima istoimene knjige Jelene Buče, članica Frajli.
Tri “žene na sve spremne” su uz muziku, ljubav i prijateljstvo kao ​pokretačke snage pokazaće na jedan nesvakidašnji, duhovit način, ​prepun smeha život iza kulisa i život na točkovima, kao i izazove ​šoubiznisa.
Da podsetimo, predpremijerno ovaj kabare je izveden 14.oktobra na sceni CZK “Vlada Divljan” u Beogradu.
Sala je tada bila krcata do poslednjeg mesta, u publici je bilo dosta poznatih, a publika ​je bila ta koja je kroz suze i smeh ispratila kabare u dahu!
Očekujemo da i ovoga puta bude još vatrenije uz muziku “Frajli” i zgode i nezgode iz života ove tri žene – na sve spremne!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here