PKS

Prošlo je nešto više od mesec dana kako je pokrnut servis Privredne komore Srbije inocovid.pks.rs , a 830 privrednika iz skoro 550 kompanija iz Srbije i sveta iskoristilo je pogodnosti da uđu u našu zemlju bez PCR testa, urade brzi antigenski test u nekoj od srpskih referentnih laboratorija, i po dobijanju rezultata nastave planirane poslovne aktivnosti. 

Uz najavu Komori i popunjen onlajn upitnik, po olakšanoj proceduri privrednici mogu da uđu u Srbiju, i u roku od 24 sata, pribave i dostave negativan brzi antigenski test na prisustvo virusa SARS-Cov-2. Potrebno je samo da rezultat testa pošalju na mejl inocovid19@pks.rs

Privrednici ističu da je ova usluga jedan od načina da se u vreme pandemije i globalne zdravstvene krize, uz uvažavanje epidemioloških mera, privredi olakša poslovanje i ubrzaju neophodne procedure i formalnosti.

Biznismeni iz celog sveta, predstavnici kompanija koje posluju u Srbiji, kao i oni privrednici koji dolaze zbog budućih poslovnih aranžmana, uz podršku PKS i servis inocovid.pks.rs  mogu da završe poslove uz manje troškova i uštedu vremena.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here