EPA-EFE/YANNIS KOLESIDIS
Ruben Semedo

Štoper Olimpijakosa Ruben Semedo uhapšen je u Atini s još jednim muškarcem pod optužbom da su grupno silovali 17-godišnjakinju.

Semedo je devojku upoznao u baru u Oroposu. Ona tvrdi da ju je tamo napio, nakon čega su je on i prijatelj odveli do fudbalereve kuže. Tamo su je, prema rečima maloletnice, silovali.

Ona je s majkom potom otišla u policiju i sve prijavila. Protiv Semeda je prvo raspisana poternica, a onda je uhapšen u svojoj kući.

Objavljen je snimak koja prikazuje Semeda kako ga nakon ispitivanja u lisicama odvode u pritvor dok on viče prema okupljenim novinarima:

Nevin sam! Videćete to i onda dođite, kada se dokaže da sam nevin! Sve je ovo zbog novca! Da nisam fudbaler, ne bih bio ovde!

Semedo je osuđeni kriminalac koji je više puta ozbiljno kršio zakon. Tokom 2018, dok je bio igrač Villjareala, uhapšen je jer je u kafiću tokom svađe pretio pištoljem. Mesec dana kasnije uhapšen je zbog drugog prekršaja, mučenja čovjeka s još dvojicom počinitelja, nakon kojeg je otišao do žrtvine kuće, provalio u nju i opljačkao je. Zbog ovog incidenta bio je optužen za pokušaj ubistva i pritvoren, prenosi Indeks.

Semedo je iz pritvora pušten nakon što je platio 30 hiljada evra kaucije. Suočen s bezuslovnom zatvorskom kaznom priznao je otmicu, pljačku, nanošenje povreda i ilegalno posedovanje oružja. Kažnjen je s 46 hiljada evra i zabranjen mu je ulazak u Španiju na osam godina.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here