Fudbaleri Srbije nastavljaju kvalifikacije za EURO 2020

M. Topalović
0
MN Press

Utakmicom protiv Litvanije u Vilnjusu selekcija Srbije nastavlja kvalifikacije u Grupi B za EURO 2020.

 

Iako je “orlovima” ostala samo teoretska šansa da se kroz kvalifikacije plasiraju na evropsku smotru fudbala, u obavezi su da trijumfuju protiv reprezentacije koju su u Beogradu pobedili sa 4:1, odmah posle debakla 0:5 u Ukrajini.

Selektor Ljubiša Tumbaković je u prijateljskom meču sa Paragvajom isprobao neke varijante, čuvao je Kostića, Milenkovića i Milinkovića Savića koji su dodatni aduti.

U odnosu na prethodni spisak i duele sa Portugalijom i Luksemburgom, nema Antonija Rukavine, Darka Lazovića, Aleksandra Kataija, Luke Jovića, Matije Nastasića i Uroša Spajića, dok je povređen Dušan Tadić. Trećeg golmana Radunovića zamenio je Rockov (Vojvodina) koji je debitovao u Kruševcu.

Golmani: Dmitrović (Eibar), Rajković (Rems), Rockov (Vojvodina)

Odbrana: Miletić (Partizan), Gobeljić (Crvena zvezda), Kolarov (Roma), Mladenović (Lehija), Milenković (Fiorentina), Maksimović (Napoli), Mitrović (Strazbur), Milunović (Crvena zvezda)

Vezni red: Milojević (Kristal Palas), Lukić (Torino), Maksimović (Hetafe), Gudelj (Sevilja), Gaćinović (Ajntraht), Kostić (Ajntraht), Ljajić (Bešiktaš), Milinković Savić (Lacio)

Napad: Mitrović (Fulam), Pavkov (Crvena zvezda), Pavlović (APOEL), Radonjić (Marselj)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here