Fudžicuova “zver” puštena u prodaju

0

Pomenuti prenosivi poseduje, upravo, takve karakteristike – tanak je i staje gotovo u svaku torbu, omogućava odličnu autonomiju i napajanje baterijom u trajanju do sedam sati i neograničen broj opcija za povezivanje na Internet i pouzdanu bezbednost.

 

To je, inače, jedan od najmanjih i najtanjih na tržištu 12-inčnih računara koji teži samo 1,4 kilograma. Čvrst i lagan magnezijumski poklopac proizvodi se u varijantama sjajne ili mat crne boje. Uz kompaktan dizajn, povezivost je podjednako važan element za mobilne korisnike.

 

Seriju LIFEBOOK P odlikuje lako povezivanje, zahvaljujući ugrađenim 3G/UMTS, WLAN i Bluetooth tehnologijama. Jednostavnim prebacivanjem između UMTS i WLAN mreža, korisnici mogu bežično da se povežu na Internet s bilo kog mesta.

Pored toga, podaci korisnika biće bezbedni i kada rade na javnim mestima, pošto LIFEBOOK P8110 nudi izuzetne sigurnosne opcije.

 

Podaci su zaštićeni od neautorizovanog pristupa na nivou BIOS-a, rešenjem kompanije „Kompjutrejs”, biometrijskim senzorom za prepoznavanje otisaka prstiju, a po želji i Trusted Platform (TPM) modulu i kontroleru smart-kartica.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here