ATAImages
Gagi Đogani

Gagi Đogani, otac pobednice druge sezone rijalitija “Zadruga” predstaviće sebe u novom svetlu pred širokim auditorijumom u najnovijoj sezoni ovog popularnog šou-programa, a tom prilikom obratio se svojim prijateljima i pratiocima putem svog Fejsbuk naloga.

– Hteo sam da se obratim svim ljudima koji prate mene i moj život, rad i karijeru. Moj život je bio turbulentan, bilo je svega, što inače donosi život. Generalno kad pogledam, za mojih 48 godina ja sam srećan čovek. Imao sam sreće u životu, a Bog mi je podario talenat. Uvek je bio uz mene i pružio mi ruku kad mi je bilo najteže. Rođen sam pod srećnom zvezdom. Sve sam na vreme uradio i stekao. U “Zadrugu 3” ulazim zbog novca. Idem da branim titulu “Zadruge 2”. Nosim jedan veliki teret, Lunino učešće u “Zadruzi” 1 i 2. Daću sve od sebe da se predstavim u najboljem svetlu – napisao je Gagi.

– U “Zadruzi” ću biti JA, Gagi Đogani. Zabavan, duhovit i pokazaću ono što najbolje znam da radim, a to je igranje. A pre svega pokazaću da sam čovek. Hteo bih da se zahvalim svim ljudima koji će biti uz mene, koji će mi dati podršku, jer meni vaša podrška daje snagu da izdržim 300 dana u rijalitiju. Vi ste moja snaga, sa vama će mi biti lakše! BUDITE UZ MENE! Voli vas vaš Gagi Đogani – završio je denser.

Hteo sam da se obratim svim ljudima koji prate mene i moj život, rad i karijeru. Moj život je bio turbulentan, bilo je…

Gepostet von Gazmen Djogani am Montag, 2. September 2019

2 KOMENTARA

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime