OC Jahorina

U petak je na Jahorini, uz podršku Galens grupe održana nova podela skija za decu, učesnike akcije 1.000 skija za našu decu.

Tim povodom direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić rekao je:

– Veliku zahvalnost u realizaciji ovakvog projekta dugujem Galens grupi i gospodinu Dunjiću koji su prepoznali značaj akcije i zajedno sa nama rade na popularizaciji skijanja i promociji zdravih životnih vrednosti. Oni su za potrebe akcije obezbedili 27 skija. Siguran sam da ćemo svi zajedno uticati na to da stvorimo bolju, lepšu i zdraviju budućnost za našu decu, a možda i nove skijaše koji će jednog dana braniti boje naše zastave u želji za osvajanjem najsjajnijih odličja.

Ljevnaić je iskazao zahvalnost Galens grupi ali i ostalim sponzorima koji su do sada pomogli prilikom realizacije akcije 1.000 skija za našu decu – Rossignol, M:tel, Planet Bike, Nedomex, Technoalpin, Bekament, Nelt, Amiga, Ski savez Srbije, Udruženje hotelijera Jahorine, Bross Gradnja, Vlado Lučić, Nedeljko Elek, Alen Šeranić, Predrag Maksimović, Novica Motika i Dado Luledžija.

– Takođe želim da kažem da trenutno paralelno sa današnjom dodelom vršimo promociju akcije u školama u Banja Luci kako bi informacija o akciji dospela do što više dece. Pozivam i sve koji žele da se pridruže akciji i doniraju skije za decu da nam se jave i zajedno sa nama stvaraju zdraviju budućnost za najmlađe – dodao je Ljevnaić.

Direktor NS Hotels, Galens grupe Milosav Dunjić tim povodom rekao je:

– Galens grupa je, kao društveno odgovorna kompanija, prepoznala značaj akcije Olimpijskog centra Jahorina i podržala je. Zadovoljstvo je biti deo humane inicijative “1000 skija za našu decu” i izuzetno nam je drago što smo dobili priliku da učestvujemo u popularizaciji ideje da skijanje nije sport odabranih, već mogućnost svakog deteta u regionu. Za Jahorinu nas posebno vezuje činjenica da se baš na ovoj planini upravo realizuje jedan od naših najvećih projekata na koji smo izuzetno ponosni. U pitanju je hotel Jahorina Mountain Resort & Spa – najsvremeniji planinski rizort u regionu, kojim će upravljati članica naše grupacije – kompanija NS Hotels. Ova mlada i uspešna kompanija je specijalizovana za upravljanje hotelima i uspešno rukovodi planinskim rizortom “Zlatibor Mountain Resort & Spa”, koji se nalazi u centru Zlatibora, kao i luksuznim gradskim hotelom “Pupin” u Novom Sadu.

Nakon konferencije za medije usledila je dodjela skija u kojoj su posebno uživali najmlađi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here