Foto: Screenshoot Youtube
Gazda Paja

Reper Pavle Bošković, poznatiji kao Gazda Paja, kaže da jedva čeka da se završi pandemija korona virusa, kako bi mogao da se vrati svom poslu i nastupima.

– Jedva čekam da se završi korona. Glavni izvor prihoda su nam bili nastupi. Finansijski je teško otkako ne radimo, ne samo nama muzičarima nego svim ugostiteljima. Ne znam, ako uskoro ne puste, idem u Austriju na bauštel, odoh da radim, da mešam malter. Snalazim se ceo život, zašto ne bih i sad. Nego, krivo mi je što sam ubo neke dobre stvari, ali korona me je ukanalila – rekao je on za “Kurir Stars”.

Gazda Paja zatim je otkrio od čega živi već mesecima, budući da ne nastupa.

– Sreća pa imam neke poslove koji se tiču muzike i izdavaštva. To me je spasilo. Zato pesma mora da bude dobra, a to je danas teško. Imao sam sreću sa poslednje dve, tri pesme, da na platformama gde zarađujemo, zaradim sasvim okej. Da nije bilo tako, stvarno bi bilo teško i bio bih prinuđen nešto da radim. Teško je ovde zaraditi. Dosta toga znam u domenu mog posla – montažu, snimanje, softvere, ali ako se muzička industrija ugasi, nema mi druge nego za Beč – kaže reper.

Gazda Paja je sa suprugom Vesnom pre nekoliko meseci dobio sina Vuka, a sa bebom se, kako kaže, odlično snalazi. Iako se pisalo da mu je supruga blogerka, on kaže da to ipak nije njeno zanimanje.

– Sve radim, a i žena baš kida i trudi se oko toga. Ona je iz Banjaluke. Nije blogerka kao što se pisalo, završila je prava i radila je u telekomunikacijama. Popularna je na Instagramu i šalju joj zahteve za reklame, pa je ispala blogerka – objasnio je muzičar.

Na pitanje da li proverava ko Vesni šalje poruke na društvenim mrežama, Gazda Paja je za pomenuti list rekao:

– Ne, mi smo stalno zajedno, imamo i dete. Dešavalo se dok smo bili u vezi da uđemo u kafić, a ja navikao da mene zaustavljaju i traže da se slikamo, kad ono samo nju slikaju. Nisam znao da sam se navikao na pažnju, malo mi je to smetalo – zaključio je reper.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime