Pexels

Kada je ljubav u pitanju, svako ima svoju priču, svoj put i, naravno, posebno mesto gde je upoznao svoju srodnu dušu.

Pošto su svi znaci Zodijaka različiti po karakteru, slobodno vreme ne provode na istim mestima. Evo gde bi, po mišljenju astrologa, svaki znak mogao da pronađe svoju bolju polovinu.

Ovan

Ovnovi su avanturistički nastrojeni i puni energije. Svoju srodnu dušu možete sresti tokom sportskih takmičenja, planinarenja ili na uzbudljivom događaju, kao što je koncert.

Bik

Bikovi uživaju u udobnosti i senzualnim zadovoljstvima. Idealno mesto za pronalaženje ljubavi prema Biku može biti festival vina, kulturni događaj ili gastronomska radionica.

Blizanci

Blizanci su komunikativni i društveni. Svoju srodnu dušu mogli bi da upoznaju na književnoj večeri, seminaru ili na putovanju.

Rak

Za osetljive Rakove porodica i dom su najvažniji. Upoznavanje novih ljudi kroz porodične događaje ili prijateljska okupljanja može biti od ključnog značaja za njih.

Lav

Lavovi vole da budu u centru pažnje. Susret sa srodnom dušom može se desiti na mestima gde imaju priliku da zablistaju, kao što su pozorišne daske ili stand-up predstave.

Devica

Device su analitične i često vole da pomažu drugima. Svoju lepšu polovinu mogli su da upoznaju tokom volontiranja u humanitarnoj organizaciji ili tokom radionice na kojoj se usavršavaju.

Vaga

Vaga teži harmoniji i ljubavi. Umetničke izložbe, muzičke večeri ili čak plesne radionice mogu biti savršena prilika za upoznavanje novih ljudi.

Škorpija

Dubina i intenzitet su ključni za Škorpije. Bilo bi idealno da se sastaju na mestima gde se raspravlja o dubljim temama, kao što su psihološki ili filozofski seminari.

Strelac

Strelci su putnici i tragači za istinom. Upoznavanje sa svojom srodnom dušom može se dogoditi na dugom putovanju ili na kursu joge i meditacije, prenosi Index.hr.

Jarac

Odgovornost i dostignuća važni su za Jarce. Konferencije, poslovni sastanci ili čak poslovni kursevi mogu biti mesta na kojima će pronaći srodnu dušu.

Vodolija

Vodolije su inovativne i često se povezuju sa humanitarnim radom. Sajmovi tehnologije, ekološki festivali i razni protesti mogli bi da budu mesto za susret sa svojom srodnom dušom.

Ribe

Ribe su sanjari i empati. Za njih bi moglo biti idealno da se sretnu na kreativnoj radionici, u galeriji ili čak na plaži dok gledaju zalazak sunca.

Horoskopske preporuke i savete ne treba shvatati naročito ozbiljno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here