Pixabay.com
Foto: Ilustracija

Poznati sajt za pretragu letova, hotela i rent-a-car vozila, Skyscanner je podelio genijalne trikove uz pomoć kojih ćete moći da uštedite novac svaki put kada kupujete avionske karte.

Kada je reč o lovljenju idealnih destinacija za odmor, postoji veliki broj jeftinih letova avionom koje možete da pronađete samo ukoliko znate gde da gledate.

Zapravo Skyscanner, jedan od najpoznatijih svetskih pretraživača avio karata, tvrdi da postoje određeni trikovi koji mogu da olakšaju pronalazak povoljnih avionskih karti za lokaciju koju hoćete da posetite, na osnovu datuma koji vam odgovaraju.

Kako bi pomogao svim ljubiteljima putovanja, Skyscanner je skupio sve podatke o avionskim letovima, koji su bukirani u poslednjih pet godina, na osnovu kojih je došao do zaključka koji dani su najbolji za kupovinu karata.

Genijalni trikovi koje je izdvojio Skyscanner:

Kupite avionsku kartu u sredu 

Skyscanner istraživanje je pokazalo da je najbolji dan za ulov najjeftinijih avionskih letova na internetu upravo sreda. Sa druge strane, ponedeljak se ispostavio kao najskuplji.

Najbolji dan za let je petak

Petak se konstantno pokazuje kao najjeftiniji dan u nedelji za let, prema podacima Skyscanner-a. Njihov savet je da izbegavate utorak, jer je tada let uglavnom skuplji u odnosu na druge dane.

Kombinujte letove

Možete uštedeti novac tako što ćete u jednom pravcu putovati sa jednim avio prevoznikom, a vratiti se sa drugim.

Pratite cene

Ako već duže vreme razmišljate o određenoj destinaciji, savet je da uključite obaveštenja o promenama cene, bilo da je reč o padu ili rastu cene za određenu lokaciju.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime