Glas Rusije: Prorusima na istoku vade organe kao Albanci Srbima

0

Jeziv prizor: Tela proruskih boraca na gomili u mrtvačnici
 

Glas Rusije precizira da se radi o prepisci Vlasenka i nemačkog hirurga Olge Veber i komandanta bataljona Donbas Semjona Semenčenka, koja osvetljava stravičnu realnost trgovine organima. U osvrtu se podseća na slučaj Žute kuće i ćutanje zapadne javnosti o vađenju organa Srbima sa KiM.

 

"Zarobljeni Srbi molili su da ih ubiju, kako ne bi bili rasparčani na komade. U tom zločinu učestvovali su lekari koji su ‘tranžirali’ ljude na operacionom stolu. Kakva je sudbina pripremljena ranjenim pobunjenicima iz Donjecka i Luganska", pita Glas Rusije?

 

Sagovornici "Glasa" ocenjuju da se u Ukrajini nailazi na isti zid ćutanja kao i na Kosovu. Nije isključeno da realizacija trgovine organima dotiče interese mnogih uticajnih ljudi na Zapadu, koji će učiniti sve kako istina ne bi izašla na videlo.

 

Na Kosovu se sve to dešavalo dok je koordinator UN bio Bernar Kušner. Kada je novinar postavio pitanje o trgovini organima, Kušner mu je posavetovao da se obrati psihijatru. Danas, posle izveštaja Dika Martija, i istrage koje je sprovedena iz Brisela,  niko nema nikakve sumnje da je Žuta kuća zaista postojala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here