MTEL Global
Milan Marić u glavnoj ulozi u seriji "Pad"

Odgledaj sve epizode serije „Pad“ pre TV premijere.

Svi naši ljudi koji žive u inostranstvu imaju mogućnost da po ceni od samo 4.99 USD/EUR pogledaju sve epizode dugoočekivane serije “Pad” u MTEL TV Video klubu.

Po motivima autobiografske knjige Žarka Lauševića “Godina prođe, dan nikad”, uz nove likove i situacije, napisan je scenario za hit seriju “Pad”.

Priča počinje u leto 1993. godine i prati život glumca Ivana Maslaća (Miloš Marić) i njegovog brata Stojana (Jovan Veljković) koji nakon tragičnog sukoba sa grupom mladića, odlaze u ujakov stan u Podgorici. Radnja se nastavlja u istražnom zatvoru u Spužu gde Ivana Maslaća očekuju nova iskušenja i živopisno okruženje sastavljeno od sitnih lopova, kriminalaca, ubica i političkih zatvorenika.

U nezgodno vreme, vreme rata, nemaštine i sankcija, pratimo Ivanovu životnu borbu i stradanja, komplikovan odnos sa ocem Nikolom (Ljubomir Bandović) ali i odnos sa najbližim rođacima, porodicom, prijateljima, scene sa suđenja i scene iz života koji je vodio pre nemilog događaja.

Očekuje nas zaista uzbudljiva priča koja će doneti odgovore na mnoga životna pitanja, ali i pomoći da se shvati koliko život može biti surov i nepredvidiv.

U produkciji Telekoma Srbija i produkcijske kuće Firefly, scenario za ovu psihološku dramu sa elementima trilera, potpisuju Petar Mihajlović i Bojan Vuletić, koji je i reditelj serije.

Pored Milana Marić (Ivan Maslać, glumac), uloge tumači brojna glumačka ekipa: Anđela Jovanović (Ana, Ivanova druga supruga), Milica Janevski (Sanja, Ivanova prva supruga), Jovan Veljković (Stojan Maslać, Ivanov brat), Ljubomir Bandović (Nikola Maslać, Ivanov otac), Dubravka Drakić (Bosiljka Maslać, Ivanova majka), Dejan Cicmilović (Mijat), Krešimir Mikić (Mršavko), Miloš Petrović Trojpec, Mima Karadžić, Svetozar Marković, Boris Isaković, Izudin Bajrović, Dragan Marinković Maca, Vahid Džanković i dr.

Podsećamo kupovinu možete da obavite preko MTEL sajta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here