Screenshoot
Tihomir Tika Stanić

Poznati srpski reditelj i učitelj glume Mika Aleksić priveden je zbog optužbi glumice Milene Radulović da ju je silovao dok je bila maloletna, što je glumac Tihomir Tika Stanić ocenio kao “nešto što se ne može rečima opisati”

Na društvenim mrežama pojedinci su se zapitali zbog čega glumica do sada nije progovorila, što je njen stariji kolega osudio i rekao da je svako takvo pitanje “novi zločin”.

– Ja bih pričao o Mileni, poznajem je, ona je divna osoba i glumica, divan čovek… Saosećam duboko s tim što joj se desilo. Divim joj se na načinu na koji je to saopštila, noćas sam sa kćerkama to komentarisao, hvala Mileni zbog naše dece, sve naše dece i zbog toga što ovakav slučaj, posebno što je u pitanju javna ličnost, može biti presudan u zaštiti svih potencijalnih žrtava u budućnosti – rekao je on u Jutarnjem programu Prve.

– Imam duboko poštovanje prema bolu žrtava i odluci da to obelodane. Oduvek u društvima, ne samo našem, sve se to relativizuje, traže se opravdanja, kao zašto je neko ćutao… Pa zamislite vi da se nekom tako nešto desi – rekao je vidno potreseni Stanić.

– Tražiti od žrtve bilo kakvo objašnjenje, zašto sada a ne ranije, to je zločin – rekao je on.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime