pixabay.com

Holivudski glumci pribegavaju raznim metodama kako bi snimanje vrućih scena bilo što manje neugodno, a neke od njih su otkrili javnosti.

Snimanje scena seksa gotovo uvek nosi dozu nelagode, a glumci čine sve kako bi se opustili i što bolje odglumili erotske scene.

Film “Pedeset nijansi sive” prepun je eksplicitnih scena seksa, a glavni glumac Džejmi Dornan otkrio je na koji način se “štitio” tokom snimanja da se ne bi videli njegovi intimni delovi.

“Vaši intimni delovi su netaknuti ako ih zaštite i stavite u vrećicu boje mesa. Sve spremim unutra i učvrstim. To je vrlo čudna stvar koju radite svaki dan”, kazao je za GQ.

Majkl Fasbender je isprobao više različitih metoda tokom godina. Snimajući scene s Kirom Najtli u filmu “A Dangerous Method”, par je hrabrost i samopouzdanje potražio u alkoholu.

“Oboje smo bili jako nervozni zbog tih scena jer zaista nije ugodno. Fasbender je apsolutno divan – popili smo nekoliko gutljaja votke pre nego što smo snimili scenu i nekoliko čaša šampanjca nakon toga”, rekla je ona.

Ali Majkl je smatrao da je njegova najbolja metoda pričanje viceva kako bi atmosfera bila što opuštenija.

“Ispričaš viceve i pokušavaš stvari da učiniš što opuštenijima, jer da budemo iskreni, želite da uđete unutra i odmah da krenete da snimate takve scene kako bi što pre završili”, pojasnio je glumac.

Nedavno su producenti serije “Normal People” zaposlili i takozvanog koordinatora za prisnost kako bi pomogli Dejzi Edgar-Džonsu i Polu Meskalu tokom snimanja njihovih scena pod jorganima.

“Radilo se o stvaranju pravog prijateljstva s Polom kako bismo mogli da verujemo jedno drugom”, kazala je Dejzi. Oskarovka Olivija Kolman koristila je neobičnu pregradu između nogu tokom intimnih scena u filmu “The Favorite”.

“Kako biste izbegli da pronađete nešto što ne biste želeli, jer se snima pod pokrivačima… Pitala sam šminkericu da li ima da mi pozajmi sunđerčići. Uzela sam sunđerčić koji je bio mokar i stavila ga između nogu. Pomislila sam da će tako sve biti u redu”, kazala je Olivija.

Kejt Vinslet je imala drugačiji trik. Umesto na partneru, Kejt je skakutala na pilates lopti tokom snimanja scena seksa u filmu “Romance i Cigarettes”.

“Dok je to radila nije smela da se smeje, pa sam joj rekao da stavi malo vode u usta da bi to sprečila”, kazao je redatelj filma Džon Turturo.

Ali svi glumci se slažu u jednom – scene snimanja seksa jesu neugodne, ali i neizmerno zabavne.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here