Printscreen
Goca Božinovska

U novom izdanju emisije “Magazin In”, voditeljka i autorka Sanja Marinković ugostila je i ove subote aktuelne dame iz javnog sveta, među kojima su se našle pevačica i voditeljka Dajana Paunović, pevačica Goca Božinovska, poznato TV lice Snežana Dakić, voditeljka “Zadruge” Ivana Šopić, kao i koordinatorka Sigurne kuće Vesna Stanojević.

Pevačica Goca Božinovska otkrila je šta sebi najviše zamera kada je ljubav u pitanju.

– Mogu da pričam mesec dana na temu ljubavi. Ja sam uvek na početku veze bila svoja, i takvu su me voleli i takva sam se dopadala muškarcima. Međutim, čim se zaljubim, ja poludim, nešto se desi sa mnom i ja momentalno počinjem da toliko ulažem u sve. Ja sam i muško i žensko, i mama i tata, brat, sestra… Želim da se postavim na svaku poziciju, što je jako ružno. Muškarcu ne treba mama – priča Goca, a onda se ubacila Snežana Dakić.

– Pa zavisi, Goco, nekima i treba. Zavisi kakve su njegove emocionane potrebe – kaže voditeljka, a Goca nastavlja:

– Pa ne treba, ja sam se uverila da ne treba. Kako vreme odmiče i što sam starija, shvatam da sam baš pravila velike greške. Ali takva sam i u drzženju, sa prijateljima, želim svima da učinim, da bude sve pod konac i da svima bude potaman, mislim da je to jako ružna osobina. Vremenom smoriš, niko ne voli da mu obuvaš čarape – zaključuje Božinovska u emisiji “Magazin In”.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime