Printscreen Grand TV
Goca Bozinovska

Pevačica Goca Božinovska sahranila je majku Radmilu o kojoj se brinula poslednjih meseci u rodnom Kraljevu.

Gocu je veoma pogodila smrt majke, a uz nju je sve vreme bila koleginica i dugogodišnja prijateljica Zlata Petrović, koja je i jedina od kolega došla da isprati Gocinu majku na večni počinak.

– Zlata joj je kao sestra, ali sramota da se više niko nije setio. Verovatno će reći da se plaše korone, ali ne plaše se da pevaju po korona žurkama i idu u šoping – kaže Gocin komšija iz Čačka, ali Zlatu to ne zanima.

– Ne volim da zalazim u to ko je došao, a ko nije. Ja sam tu sa Gocom, ostaću dok se ne da prva subota, kako red nalaže, pa ćemo zajedno da se vratimo za Beograd. Mi smo jedna uz drugu i u dobru i u zlu, i tako će uvek biti. – prokomentarisala je Zlata.

Božinovska je otkrila da su roditelji njene buduće snajke Bojane Rodić, Danijela i Bogdan hteli da dođu na sahranu, ali im ona to nije dozvolila.

– Majkica će konačno da se odmori. Od januara muku je mučila sa bolovima. Ne znam kako ću da se pomirim sa tim što je nema, ali šta da radim. Tu sam sa porodicom, mojom Zlajkom. Prijatelji su hteli da dođu na sahranu, ali rekla sam priji da se ne maltretiraju po ovoj kiši i prevaljuju toliki put – kaže Goca za Svet, preneli su mediji.

Takođe, pevačica ni trudnoj snajki nije dala da dođe na sahranu, jer po običajima to ne valja

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime