Goca Božinovska je u poslednjem intervjuu priznala da više ne živi u Beogradu nego da je već dva meseca u rodnom Kraljevu.

– Situacija je nikad gora. Ja sam u Kraljevu, mama mi je u jako lošem stanju otkad je slomila kuk. Tek 6. novembra joj skidaju gips. Ona je dementna, nije svesna ničega, nepokretna je, ima kateter. Ne prepoznaje ni mene, ni sestru, sve čekamo da se desi neko čudo, ali može samo da bude ono najgore – ispričala je pevačica.

– Bila sam samo dva dana kod kuće u Beogradu da pokupim garderobu jer je zahladnelo i to je to. Sestra ne može sama ni da je pomeri, ni da je okrene. Pitanje je koliko će njeno srce još moći da izdrži jer ima 89 godina. Dom bi bio najbolja opcija za sve nas jer bi imala danonoćnu negu, a ovako mi propadosmo.

– Pa, verujte, ja ne mogu da se pomerim sa mrtve tačke. Međutim, još pre deset godina, dok je bila zdrava, ona je rekla: “Proklet da je onaj ko me odvede u dom. Ubijte me pre nego što me pošaljete u dom!”. I sad ni sestra ni ja ne možemo preko tih reči da pređemo. Imam pozive za nastupe po inostranstvu, ali javila sam svojim menadžerima da me ne zovu dok se ja sama ne javim – dodala je Goca.

– Dok ja uradim test na koronu, dok odem na put, mislim da bi mi javili da je umrla. Stalno mi je to u glavi. Svesna sam da je ovo njen kraj. Da se razumemo, ja sam radila i naradila se u životu, tako da imam da preživim i priuštim sebi ono osnovno. Bitno je da nisam gladna ni žedna, pa kotrljam ovako dok budem mogla.

– Uplaćujem u inostranstvu penziju, ali nemam još godina za penziju, mada mislim da ta penzija mene sada ne bi izvukla iz krize – zaključila je Božinovska.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here