Foto: PrntScrn
Goca i Teodora Džehverović

Majka pevačice Teodore Džehverović, koju i danas povremeno gledamo u “Zadruzi”, Goca Džehverović, već godinama se sudi sa rođenom sestrom oko porodične kuće u Kačarevu.

Goci je na današnji dan preminula majka, zbog čega se prisetila nimalo lakog života i za nju nimalo lake teme. O majci je brinula deset godina jer je bila nepokretna i jer su je se njene sestre odrekle, pa je teška srca govorila o ovoj porodičnoj tragediji i nerazumevanju sa kojim se suočila.

“Dvadeset godina se sudimo. 2000. mama mi se šlogirala, bila sam u porodičnoj kući, i one su se odrekle majke, nisu htele da je gledaju nepokretnu. Deset godina sam je čuvala, 2010. je umrla, pravile su mamu nesposobnom, nenormalnom. Rušile ugovor o doživotnom izdržavanju, fizički napadali mene, tukli ćerku, sina, svašta sam preživela. Mama je umrla 28. aprila i ne znam kako se baš potrefilo da se danas pokrenula ta tema, baš mi je teško.”

“Tragedija! Jer ispade da mi je sestra najveći neprijatelj, odrekli su se majke, nas, ma šta mi nisu radili. Imam dve sestre. Ta iz Slovenije je sve mužu prepisala, on je suvlasnik sa mnom i opsednut je sa mnom i neće da se otkači od mene. Dovoljno mi je bilo što sam majku deset godina gledala i pelene menjala. Toliko mi je teško da to nije normalno. Porodična tragedija, nerazumevanje, rasulo u porodici”, rekla je za Pink Goca Džehverović.

“Svašta smo preživeli u toj kući, preselili smo se zbog Teodorinih obaveza. Preselili smo se u Pančevo, da Teodora ne bi morala da putuje. Svašta su mi radili, pa sam p****dela. Onda je počela sa pevanjem i preselili smo se u Beograd”, dodala je.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime