ATAImages

I dok se mnoštvo ljudi, na svu sreću, po sve nas, trude da nose zaštitne maske i da drže određenu fizičku distancu, a sve u cilju suzbijanja širenja koronavirusa, neki naši pevači smatraju da je sve to besmisleno.

Kako kaže Goca Lazarević, to su miševi.

– Što se mene tiče, ne znam koliko je pametno ovo što ću reći, ali moram da kažem – ja znam da korona postoji i izlažem se opasnosti više nego što bi trebalo. Čovek treba da bude oprezan, ali ja ne razumem ljude koji su pristali da budu miševi koji nose maske i na ulici i na livadi i u kolima. Čitala sam mnogo i sigurna sam da ta maska više škodi nego što pomaže – rekla je pevačica.

– Maska je puna bakterija, svaki čas se skida, pa se ponovo stavlja, a ostaje vlaga, na koju idu bakterije. Od toga je više štete nego vajde, pa mogu i da me uhapse odmah što sam ovo rekla – kazala je ona za Srpski telegraf.

I Slavica Ćukteraš je, vidno ljuta, iznela neobičan stav o koronavirusu.

– Ovo sa koronom više nije normalno. Molim vas, 80% nacije je preležalo, neko je znao, a neko nije, zavisi od simptoma. Skraćujete radno vreme lokala. U nemogućnosti smo da radimo, izdajemo pesme, da nastavimo svoj posao jer ne znamo šta vam je sledeće na umu. Da nas zatvarate?! Korone nema do 23 časa, a posle je aktivna – napisala je Slavica, a potom je podelila i sledeću poruku:

– Znaju da postoji i HIV, pa nismo primetili da je iko prestao da ima seksualne odnose. Neretko i na nacionalnoj televiziji, bez zaštite (kondom = maska).

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here