Goga Bitadze, mladi košarkaš Mega Bemaksa, našao se u centra pažnje američkih medija, ali ne zbog svojih partija, već zbog veoma čudne slike.

Gruzijski centar u isto vreme trebalo je da priča za medije pred NBA draft, kada i Zajon Vilijamson, čudao s Djuka i budući prvi pik.

Oko Vilijamsona su bili brojni kamermani i novinari, dok je Bitadze sedeo sa strane i gledao studenta Djuka kako daje izjave.

Svi američki mediji objavili su ovu sliku uz brojne komentare, a najbolje su Bitadzeu dali Drejmond Grin, košarkaš Golden Stejta, i legendarni Dvejn Vejd, koji se penzionisao na kraju ove sezone.

– Bitadze bi trebalo da urami ovu fotografiju, da je gleda svaki dan i naporno radi! – napisao je Grin u jednom komentaru.

Ubrzo je stigao i Vejd da pruži podršku košarkašu Mega Bemaks.

– Iskoristi ovo kao gorivo (motivaciju) – kratko je napisao Vejd.

Nešto slično je Gruzin rekao posle ovog „incidenta“.

– Ovo me može učiniti samo skromnijim i gladnijim kada vidim koliku pažnju je on dobio. Znam da je dobar igrač, verovatno najbolji, tako da mi to uopšte ne smeta. Imao sam ljude koji su dolazili i postavljali mi pitanja. Sve je okej, veoma sam uzbuđen zbog drafta – kaže Bitadze.

NBA draft na programu je u noći između četvrtka i petka, a Bitadze bi trebalo da bude izabran između 10. i 20. mesta u prvoj rundi.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime