Printscreen/Instagram
Goga Sekulić

​Goga Sekulić napravila je veliki problem na aerodromu u Hamburgu. Pjevačica je privedena prošle nedelje zbog sumnje da je pokušala da prošvercuje bombu, saznaju mediji.

Kad je prolazila carinsku kontrolu i predala prtljag, na monitoru se oslikala figura eksplozivne naprave. Sistem je počeo da pišti i nastao je haos. Policija je odmah reagovala. Opkolili su Gogu, a ostale putnike udaljili. S obzirom na to da je bilo i naših ljudi, čuli su kad je službenik rekao da sumnjaju na eksplozivnu napravu, neko je viknuo “bomba”.

Putnici koji su bili na letu počeli su da beže, a Sekulićeva je pokušavala da im objasni o čemu se radi. Iako je uveravala policiju, oni nisu želeli da je slušaju, već su je u pratnji odveli u posebnu prostoriju.

Sve torbe detaljno su joj pregledali, a onda su sekli celofan kojim je obložila stalak. Pevačica im je pokazivala fotografije da je na njemu metalni ukras. Ipak, policajci su morali da ispoštuju proceduru i kad su je raspakovali, stalak su poslali na proveru. Sekulićeva se uspaničila najviše zbog ljudi koji su u nju gledali izbezumljeno. Zbog nje je let kasnio, a malo je falilo i da se otkaže.

Kada je saznala da je ova informacija isplivala u javnost, Goga je u prvom trenutku počela da besni kad je čula da je pozvana da prokomentariše neprijatnost koju je doživela.

“Odakle vam ta informacija? Ko vam je to rekao? To nije istina”, rekla je pevačica, međutim, promenila je ploču kad joj je rečeno da poseduju potvrdu sa aerodroma:

“Ne želim da me predstavljate kao teroristu u javnosti! U pitanju je nesporazum. Ne želim da širim temu oko nečega čemu ne treba pridavati značaj. Zauzeta sam obavezama oko nove pesme sa Maus Makijem ‘Zla kopija’. Mnogo radim i nemam vremena da se bavim takvim stvarima. To je uobičajena procedura koja se često dešava, nema potreba da se o tome piše”, objasnila je ona, a podsećanja radi, pevačica je i 2015. godine uhapšena zbog slične situacije, ali na aerodromu u Hrvatskoj.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here