ATAImages
Goga Sekulić

Iako se s vremena na vreme piše kako je Goga Sekulić u lošim odnosima sa suprugom Urošem Domanovićem pevačica se ne stresira previše oko natpisa u medijima, ali kada god može koristi priliku da demantuje da je u njenom braku nešto zaškripalo.

– Ja sam u srećnom braku. Imam predivnog sina i nisam nešto preterano razmišljala o tome, ali koliko vidim ima mnogo ljubavnica i ljubavnika – rekla je Goga za ”Premijeru” povodom nove pesme “Ljubavnica” pa se dotakla svoje porodice.

View this post on Instagram

?

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

Naime, Gogin i Urošev sin Vasilije Andrej uskoro će proslaviti prvi rođendan.

– Uroš i ja oboje radimo, što bi se rekla, svako svoj posao. Beba i ja smo ovde, idemo tamo i nama je lepo. Bogu hvala, sin je super, krenuo je u jaslice, sada ima boginje. Trenutno smo ovde, a za desetak dana idemo u Cirih, gde ćemo u užem krugu porodice proslaviti rođendan Vasilija Andreja, bićemo samo Uroš, ja i naše porodice – rekla je pevačica.

Inače, letos je Goga napravila opštu pometnju kada je supruga otpratila sa Instagrama, a tada je rekla sledeće:

– Istina je, otpratila sam Uroša sa Instagrama i to su neki moji lični razlozi. Ne znam da li je on otpratio mene – rekla je Goga u emisiji  “Premijera Vikend specijal”i dodala:

– Njegova karijera je u Cirihu, tačnije Evropa i Amerika, a moja je vezana za Beograd. Normalno je da će mama i beba biti zajedno. Šta ko priča, neka priča i misli… Nemam u planu da se razvodim, a ostalo ne želim da komentarišem. Možda sam ga otpratila da vidim kako bi izgledalo kada žena otprati muža.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here