Gogi seku struju zbog ogromnog duga

0

Neće da plati ono što nije potrošila: Goga Sekulić

 

Pevačica poslednjih godinu dana ne plaća račune „Elektroprivredi Srbije“, a nedavno je dobila opomenu pred isključenje električne energije. Sekulićeva nema nameru da plati račun za struju u stanu od 40 kvadrata u Ulici Dimitrija Tucovića jer sumnja da postoji nezakonita potrošnja.

– Goga se iznenadila kad je u poštanskom sandučetu našla ogroman račun za struju, a nedavno i opomenu pred isključenje. Odmah se obratila predsedniku skupštine stanara jer je posumnjala da joj se neko prikačio na brojilo. Saznala je da su i ostali stanari u istom problemu, pa je odlučila da podnese tužbu protiv N. N. lica – priča dobro obavešten izvor.

Na pitanje da potvrdi istinitost ovih navoda Goga Sekluić je za Pulsonline

– Posle tragedije koja me je zadesila više me ništa ne iznenađuje i sve prihvatam normalno. Ono što sam potrošila – platiću, što nisam – nemam nameru da plaćam. Na sudu sam zbog ovog slučaja. Hvala bogu, imam struju, neka se niko ne brine – kaže Sekulićeva, koja poručuje da za nju nema zime jer ima ugovorene tezge:

– Zahvaljujući redovnim treninzima, liniju sam uspela da dovedem do savršenstva. Do kraja nedelje premijerno ću na televiziji Pink izvesti novu pesmu „Ja hoću sve“. Imam zakazane tezge, tako da za mene nema zime. Imam dovoljno novca da platim svoje račune – uz osmeh kaže pevačica.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here