Stanija Dobrojević
Youtube/Stanija Dobrojevic
Stanija Dobrojević

Kristijan Golubović nedavno je pripretio Staniji Dobrojević smrću tokom emisije “Pitanja gledalaca”, a sada je otkriveno i kolika kazna preti Goluboviću.

Podsećamo, on je tokom razgovora s Marijom Kulić, koja ga je savetovala da okonča sve svađe s novosadskom starletom ustao i rekao:

“Evo sad se kunem u svoje dvoje dece… Ubiću Staniju Dobrojević ili sam ili preko mojih ljudi, ako mi se ne izvini! Ubiću bilo koga ko mi vređa decu i spominje ih, pa makar robijao 40 godina”.

Ubrzo nakon prikazivanja ovog dela emisije, oglasila se i Stanija Dobrojević i pozvala državu da reaguje:

View this post on Instagram

Nisam verovala da cu biti prinudjena da ovako nesto okacim na svoj profil, ali nazalost moram kako bih na vreme reagovala, apelovala i probudila svest kod naseg naroda, nase drzave, naseg pravosudnog sistema, policije, medija… Ovo nije prvi put da mi se na nacionalnoj televiziji na najbrutalniji nacin javno preti SMRCU?!!! Pre 5 godina me je ovaj covek javno reketirao, cela zemlja je to gledala i cutala?! Niko reagovao nije! Sad JAVNO PRETI SMRCU, DRZAVO REAGUJ?!!!! DOSTA VISE!!! Osim toga sto cu podneti krivicne prijave, apelujem na sve ljude da na ovakve stvari ne ostanu nemi vec da reaguju! Ovo nije rijaliti, ni soubiznis, ovo je MOJ ZIVOT I MENI SE VECERAS JAVNO PRETILO SMRCU!!!

A post shared by It's me, Stanija! (@stanijadobrojevic) on

– Nisam verovala da ću biti prinuđena da ovako nešto okačim na svoj profil, ali nažalost moram, kako bih na vreme probudila svest kod našeg naroda, države, pravosudnog sistema, policije, medija. Ovo nije prvi put da mi se na nacionalnoj televiziji na najbrutalniji način javno preti smrću! Pre pet godina me je ovaj čovek javno reketirao, cela zemlja je to gledala i ćutala?! Niko reagovao nije. Sad javno preti smrću, državo reaguj! Dosta više! Osim toga što ću podneti krivične prijave, apelujem na sve ljude da na ovakve stvari ne ostanu nemi, već da reaguju. Ovo nije rijaliti ni šoubiznis, ovo je moj život i meni se javno pretilo smrću – napisala je.

Ovim povodom kontaktiran je advokat koji je rekao kakve bi posledice Golubović mogao da snosi.

– U pitanju je krivično delo ugrožavanje sigurnosti. Dakle, ako neko preti drugom licu da će njega ili njemu bliska lica povrediti, odnosno napasti na život ili telo, kazniće se zatvorom do jedne godine ili novčanom kaznom. Međutim, ukoliko je ta pretnja izazvala uznemirenost građana, onda će se taj koji preti kazniti zatvorom od tri meseca do tri godine zatvora. Nadležno tužilaštvo je dužno da, ukoliko sazna za postojanje bilo kakvog krivičnog dela, bilo da je to saznanje bilo iz štampanih ili elektronskih medija, dužno je da naloži policiji da sprovede potrebne radnje radi utvrđivanja i prikupljanja činjenica koje ukazuju da li je došlo do izvršenja krivičnog dela – završava advokat Perović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here