Instagram
Goran Dragojević sa Dalilom i Dejanom

Goran Dragojević, otac učesnika “Zadruge” Dejana Dragojevića, prokomentarisao je turbulentan bračni odnos svog sina i snaje Dalile.

Njihov brak je, naime, na staklenim nogama otkako je postala nerazdvojna sa Filipom Carom, o čemu bruje svi učesnici, ali i gledaoci “Zadruge 5”. Dalila je, inače, Dejanu posle četiri godine koliko su u braku rekla da želi pauzu, da bude sama, što je njemu teško palo, te je planirao i bekstvo sa imanja u Šimanovcima, a u više navrata slomio se u Beloj kući i prolio gorke suze.

Dejanovom ocu Goranu lakše pada da ne gleda “Zadrugu” i sve kroz šta trenutno prolazi njegov sin.

– Ne gledam, stvarno, iskreno vam kažem, uhvatim neke stvari na Fejsbuku i po društvenim mrežama… Ni novinarima se ne javljam. Ne znam šta da vam kažem na osnovu cele situacije, neka se izbori sam… Ja ne znam šta je u pitanju, šta se dešava. Znam da su se voleli, da je sve ok bilo, a šta je sad… – kaže Goran koji je prokomentarisao sinovljeve suze zbog Dalilinog odnosa sa Filipom.

– Kada bih ga video, onda bih znao šta se i kako dešava, pa bih znao i kako ja da reagujem i šta da ga posavetujem, ali ovako – stvarno ne znam.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime