EPA-EFE/NINA PROMMER
Dženifer Aniston

Da li je moguće?

U Los Anđelesu je nedavno održana 30. po redu dodela SAG nagrada, priznanje koje uručuje Udruženje filmskih glumaca, a veliku pažnju javnosti privukla je Dženifer Aniston.

Pored toga što je nosila atraktivnu srebrnu toaletu koju potpisuje modna kuća “Céline”, Anistonova je pokazala i dijamantski prsten na svojoj levoj ruci.

Ubrzo nakon toga, društvene mreže su se usijale od komentara njenih mnogobrojnih fanova, a većina je počela da spekuliše da se glumica verila.

“Dejli mejl” je pozvao glumičine predstavnike za medije, a odgovor se i dalje čeka.

Podsetimo, Dženifer Aniston iza sebe ima dva braka – sa glumcem Bredom Pitom, od kog se razvela 2005. godine, a nakon toga i sa još jednim kolegom – Džastinom Tiroksom. Nažalost, ni drugi brak nije opstao, te su se razišli 2018. godine.

Uprkos ljubavnim brodolomima, Dženifer Aniston i dalje veruje da je ljubav njenog života i dalje čeka, a to je potvrdio i izvor blizak glumici za “Ju-Es vikli”.

– U dubini duše Dženifer i dalje veruje da će naći ljubav svog života, čak i u 50. godini – rekao je on jednom prilikom za gorepomenuti medij.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here