pixabay.com
Foto: Ilustracija

U Fabrici boja i lakova u naselju Bela zemlja kod Užica danas oko 10 časova i 30 minuta je izbio požar.

Pripadnici Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova lokalizovali su požar koji je danas oko 10 časova izbio u pogonu za proizvodnju boja i lakova u Beloj Zemlji kod Užica.

U požaru je jedna osoba povređena i prevezena u medicinsku ustanovu u Beograd.

Na licu mesta intervenisalo je 16 vatrogasaca – spasioca sa šest vozila.

Muškarac (35) koji je povređen u požaru u Fabrici boja i lakova “BIS” u vikend naselju Bela zemlja kod Užica, zbrinut je u Zdravstvenom centru Užice i u stabilnom je stanju.

Lekar Urgentnog prijema dr Biljana Tomić kaže da je pacijent kolima Hitne pomoći dovezen u tu zdravstvenu ustanovu nakon eksplozije na radnom mestu tokom pripreme razređivača.

“Pacijent je bio svestan, stabilnog opšteg stanja, sa opekotinama na glavi, leđima, rukama, nogama. Pacijent je nakon zbrinjavanja i primljene urgentne terapije, primljen na plastičnu hirurgiju u našoj ustanovi”, rekla je Tomić novinarima.

Ona je dodala da je opekotinama zahvaćeno više od 20 odsto tela pacijenta, da su hteli da ga transportuju u Kliniku za opekotine u Beogradu, ali da je transport odložen za ponedeljak zbog prebukiranosti bolnice u Zvečanskoj.

Kako kaže, toj zdravstvenoj ustanovi javile su se još dve žene, ali one nisu imale opekotine već su pomoć potražile zbog preživljenog stresa.

Gepostet von Zapadne Vesti am Freitag, 16. August 2019

Gepostet von Zapadne Vesti am Freitag, 16. August 2019

Gepostet von Zapadne Vesti am Freitag, 16. August 2019

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime