Foto: Tanjug/AP
FK Inter

Sasuolo je uspeo da preživi meč sa Atalantom i odigra 1:1, što znači samo jedno – Inter je šampion Serije A!

Nakon kiksa Atalante, Inter je na dovoljnoj prednosti da četiri kola pre kraja osigura Skudeto!

Milanski kolektiv je konstantno bežao Milanu, Juventusu i Atalanti, bilo je samo pitanje kada će tri giganta biti u bezizlaznoj situaciji, te morati da čestitaju novom vlasniku trofeja.

Prekinuta je i totalna dominacija Juvea koji ove sezone nije ličio na sebe, Milan je često posustajao, a Atalanta jednostavno nije imala kapaciteta da isprati Antonija Kontea i ekipu.

Sasuolo je u meču sa timom iz Bergama imao igrača više od isključenja Golinija u 23. minutu, ali su i pored toga dozvolili gostima iz Bergama da povedu preko Gosensa u 32. minutu.

Poravnao je Berardi u 52. minutu, a zatim je zbog ofsajda poništen preokret. Rolerkoster se nastavio drugim žutim Marlona, tako da je na terenu bilo 10 na 10.

Nije to bilo najgore za Sasuolo, već što je Marlon skrivio jedanaesterac, ali na njegovu sreću, Luis Muriel je bio neprecizan, tako da je ostala podela bodova.

Napoli je na svom terenu vodio protiv Kaljarija golom Viktor Osimena u 13. minutu. Domaćin je mogao da pobedi i ubedljivije, ali neke VAR odluke su išle u korist gostiju sa Sardinije. Tako to ide kada se ne iskoriste šanse – Kaljari je u četvrtom minutu nadoknde stigao do poravnanja preko Nandeza, te otkinuo veliki bod.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here