Situacija u košarkaškoj reprezentaciji SAD već postaje komična!

Nakon silnog broja “otkaza” ovog leta, zbog kojih je Greg Popović i te kako morao da improvizuje, činilo se da niko više od igrača koji su mu na raspolaganju neće izgovoriti čuveni “moram da se spremim za klub”, ali nije baš tako…

Selektor Amerikanaca je posle nekoliko treninga spisku priključio Marvina Beglija, koji je igrao za ekipu s kojom su “sparingovali” igrači predviđeni da se bore za odlazak na Mundobasket, međutim kada je mladi košarkaš saznao za ideju da ipak postoji mogućnost da ode u Kinu i bude među 12 – rekao je Gregu Popoviću da odustaje!

Ovu informaciju javio je Mark Stajn iz Njujork Tajmsa rekavši da Begliju nisu bile dovoljne ni sve pohvale selektora, pošto pre svega misli na uspehe u Sakramentu.

Istina je da se košarkaši plaše zbog potencijalnih povreda i “jakih” ugovora, o čemu je otvoreno govorio Si Džej Mekalum, takođe jedan od onih koji su se povukli iz reprezentacije, ali Marvin Begli je tek od prošle sezone u NBA ligi.

Drugi pik sa drafta 2018. godine je u “ruki” sezoni beležio 14,9 poena i 7,6 skokova.

Na spisku ostaju i dalje dvojica njegovih saigrača iz Kingsa – Harison Barns i Dearon Foks – dok je i promovisani Derik Vajt ostao na treninzima SAD.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here