EPA/Valdrin Xhemaj
Ričard Grenel

Bivši specijalni izaslanik američkog predsednika za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel rekao je, komentarišući intervju premijera Albanije Edija Rame za BBC, da premijera Kosova Aljbina Kurtija zbog eskalacije na severu krivi čak i albanski premijer. Kako je dodao, to je katastrofa za Kosovo.

Edi Rama je za BBC rekao da nije bila dobra ideja insistirati da novi gradonačelnici uđu u zgrade opština na severu i podstiču nasilje, gde su nepravedno povređeni vojnici Kfora.

“Čak i albanski premijer krivi Kurtija. Ovo je katastrofa za Kosovo”, ocenio je Grenel na Tviteru.

3 COMMENTS

  1. Da li verovati ovom Grenelu.Zapadu i Americi ne treba verovati.U Srbiju treba dovesti Rusku u Kinesku bazu jer su oni jedini nasi cuvari.NATO mora napolje.oni su okupatori.Pokazali su da su i vode rat protiv Srba i Rusa a sada planiraju rat protiv Kineza.Oni vode svet u treci svetski rat

  2. Grenelu sigurno nije verovati. On je prije svega bivsi savetnik predsednika kojem se non stop sudi i Grenel samo koristi Tviter jer zna da ce tako doci u medije koje traze podrsku za ZSO. U principu ga bas briga za Srbe. Budite uvereni.
    A ove “plavuse”sto scenario apokalipse 3 svetskog rata prizeljkuju, i Ruse koji nam nikad u istoriji nisu pomogli kao ni Kinezi – osim ako je lova u pitanju, nisu bezveze plave. To je do kapaciteta.

  3. SAD odgovara prijateljstvo sa Srbima na Balkanu, koje želi da okrene protiv Rusa i Kineza
    Rusiji odgovara neprijateljstvo SAD prema Srbima na Balkanu, da bi Srbe držali na svojoj starni uticaja
    Kina u Tajvanu vidi svoje Kosovo i trudi se da razume Srbiju do granice koja nju ne ugrožava …

    Srbija je sama svoje rane bolovala i zaslužuje mir i prosperitet !!!

    Imaju svetske sile mnogo drugih mesta preko kojih će ratovati – u Srbiju mogu da dođu da saradjuju, ako žele i kada žele !

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here