Foto: MN Press
Navijači Partizana (arhiva)

Najavatreniji navijači Partizana najavili su da se neće pojaviti na južnoj tribini na meču protiv TSC-a koji se igra od 14 časova u Humskoj. Kako navode, u saopštenju, zbog sve češćih termina koji se ne igraju za publiku, neće se pojaviti na tribini kako bi iskazali nezadovoljstvo i da ovakve “ispade” neće više tolerisati.

Prenosimo u celosti saopštenje Grobara:

– Važno obaveštenje za grobarsku javnost. Želimo da iskažemo nezadovoljstvo povodom užasnog termina odigravanja prvenstvene utakmice između Partizana i TSC-a iz Bačke Topole kao i povodom sve češćih termina koji se ne igraju za publiku i navijače već za potrebe televizije Arena Sport. Odredba Fudbalskog saveza je da svaki superligaški stadion mora da ima reflektore i apsolutno je apsurdno da bilo koji klub u tom slučaju igra svoje utakmice radnim danom u 14h.

– Krajnje drzak i bezobrazan termin zadat isključivo u cilju teranja i ovo malo publike sa srpskih stadiona! Zbog toga se Grobari neće pojaviti na ovoj utakmici, i time poručujemo svima da nećemo tolerisati ovakve “ispade” i stvari koje nisu u interesu ni jednog kluba, kao niti jednog jedinog iskrenog navijača u našoj zemlji. Fudbal se igra za publiku i pune stadione, a ne pune džepove i programske šeme. Južna Tribina – navodi se u saopštenju Grobara.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here